Beyin yakan Alman Dizisi "Dark" Hakkındaki Yorumlarım - MhdWeb

Son Yayınlanan

30 Haziran 2020 Salı

Beyin yakan Alman Dizisi "Dark" Hakkındaki Yorumlarım

Dark dizisi Netflix platformunun çıktığı ilk günden beridir en gözde yapımlarından biri. 3 Sezon süren dizinin 3.sezonu 3 gün önce (27 Haziran 2020) izleyicilerle buluştu. Diziyi çıktığı ilk günden beridir takip eden biri olarak bugün dizi ile ilgili yorumlarımı paylaşacağım.

İlginizi Çekebilir: Kitap Hırsızı Kitap Ve Film Yorumu & Slayt


Öncelikle dizinin konusunu ele almak istiyorum. Dizi konu olarak Stranger Things dizisi ile benzerlik gösteriyor diyebilirim.1. ve 2. sezonda gelecek, geçmiş ve günümüzü ele alan dizi 3.sezon ile beraber paralel evrenleri de ele almakta. 2019 yılında birden ortadan kaybolan 2 çocuğun ve 4 farklı ailenin 1953,1986 ve 2019 yıllarında bağlantılı hayatlarını ele alıyor. Dizi hakkında şunu söylemeliyim ki izlerken anlamakta gerçekten zorlanabileceğiniz bir dizi. Özellikle 1.sezonun sonunda yarım bırakılan soru işaretleri ile 2.sezonu iple çekiyorsunuz. Dizinin ilk bölümlerinde bir şey anlamasakta birkaç bölüm izledikten sonra aslında her şeyin birbiriyle nasıl bağlantılı olduğunu anlıyoruz.Özellikle de dizinin aile şemasını anlamakta çok güçlük çekebilirsiniz. Dizinin aile şemasını alta bırakacağım. Ne kadar anlamakta zorluk çeksekte diziyi konu olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim.

İlginizi Çekebilir: Netflix Alternatifi Uygulamalar



Diziye arkadaşımın tavsiyesi ile başladım. Kesinlikle pişman olmadım diyebilirim. Netflix te izlediğim en iyi yapımlardan biri. Özellikle gizem, bilim kurgu ve gerilim türünü sevenlerin kesinlikle izlemesi gereken bir yapım. Dizi 3 sezondan oluşuyor ve 1.sezonda 10 bölüm, 2 ve 3. sezonda ise 8 bölüm yer alıyor. Her bölüm 40 ile 60 dakika arasında değişiyor. İlk Alman yapımı Netflix dizisi olduğunu da ekleyebilirim.

Türkçe altyazılı dizi fragmanı:


Umarım yararlı olmuştur. Yorum yaparak veya yayını paylaşarak bize destek olabilirsiniz!!

4 yorum:

  1. Dizi gerçekten çok güzel, izlemeyi düşünen varsa hiç durmasin

    YanıtlaSil
  2. Uzun süredir izlemeyi düşünüyordum. Stranger Things'i çok beğenmiştim. Umarım bu da o kadar iyidir.

    YanıtlaSil
  3. Eminim ki pişman olmazsınız. Dark da en az Stranger Things kadar iyi bir dizi.

    YanıtlaSil